Udkanten. Møns Lyttebiograf #3. Den 23. nov. 2016

UDKANTEN. Onsdag d. 23. november 2016 kl. 19 i Biografen i Stege, Storegade 55

Møns Lyttebiograf byder på en aften med fortællinger og lyde fra udkanten. Tag plads i de bløde sæder i Biografen i Stege og hør historier om forstæder, landsbysamfund, provinser og meget andet. Hør hverdagens og naturens lyde udsat for kunstnerisk bearbejdelse.
Møns Lyttebiograf stiller ind på det marginale og det overhørte. Vi zoomer ind på naturens lyde og oplever den helt nær og i fuld opløsning. Vi tager med reportere på jagt efter historier og skæbner i periferien af mediernes alfarvej.

Den tredje Lyttebiograf i 2016 er arrangeret og præsenteret af Thomas Gunnar Bagge og Jacob Kreutzfeldt fra Klangrum, som præsenterer fortællinger og lydkunst og andet stof til intensiv lytning i biografens mørke. Læn dig tilbage og lyt: hvordan lyder udkanten egentlig? Hvordan lyder alt det uden om os, som vi sjældent lægger mærke til?

Lyttebiografen i Stege er den tredje i en serie af arrangementer. Tidligere på året har vi været en tur i Mørket med Københavns Radiobiograf og hørt om Lydkunstens Glemte Historie med Institut for Dansk Lydarkæologi.

Billetter á kr. 60 købes i Biografen eller på www.biostege.dk

Møns Lyttebiograf er støttet af Fanefjord Sparekasses Fond, SNYK og Vordingborg kommune.

 

Vordingborg_navn_lille_4f                       Snyk_logo_sort_print